Δημιουργία Ηλεκτρονικής Εφημερίδας

dimoskopio

Μαζί με τα Χρόνια μας Πολλά…
Διαβάστε το ενημερωμένο «ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΟ», την ηλεκτρονική εφημερίδα του Δήμου Κορυδαλλού

Ο Κορυδαλλός πρωτοπορεί για άλλη μια φορά στον χώρο του διαδικτύου με την κυκλοφορία, ήδη από την προηγούμενη χρονιά, σε ηλεκτρονική μορφή του Δημοσκόπιου, της εφημερίδας που αγαπήθηκε από του κατοίκους και τους δημότες και κατέγραψε σπουδαίες και σημαντικές στιγμές της πόλης και των πολιτών.

Το ηλεκτρονικό Δημοσκόπιο, φιλοδοξεί να ενημερώνει, να δικτυώνει και να φέρνει σε επαφή τους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται, αγαπούν, δημιουργούν και διασκεδάζουν στην πόλη μας αλλά και τους Κορυδαλλιώτες που βρίσκονται μακριά μας και έχουν τον Κορυδαλλό στην καρδιά τους και όλα αυτά χωρίς καμία οικονομική δαπάνη για την πόλη και τους πολίτες της.

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης επισημαίνει: «Ο Κορυδαλλός, αξιοποιώντας ακόμη περισσότερο τις αμέτρητες δυνατότητες που δίνει το διαδίκτυο, άνοιξε μια νέα σελίδα στην ενημέρωση και την επικοινωνία, τόσο των κατοίκων όσο και των απόδημων συμπολιτών μας με την δημιουργία ηλεκτρονικής εφημερίδας για την πόλη και τους πολίτες της. Η ανταπόκριση ήδη είναι συγκινητική και η ύπαρξη μιας εφημερίδας για όλους τους Κορυδαλλιώτες καταργεί τα χιλιόμετρα και τις αποστάσεις».

Ανάμεσα στα άλλα άρθρα αναζητείστε:

Για την λειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων
Για τις δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην πόλη μας
Για τις αλληλέγγυες βιβλιοθήκες στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κορυδαλλού
Για τα εγκαίνια του νέου ιδιόκτητου Βρεφονηπιακού Σταθμού του Κορυδαλλού δυναμικότητας 125 παιδιών ανάμεσα τους και παιδιών ΑμεΑ
Για το αφιέρωμα στην ποίηση του Τάσου Λειβαδίτη από την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού
Για τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου που έγιναν Ευρωβουλευτές
Για την φωτογραφική ομάδα του 8ου Γυμνασίου Κορυδαλλού
Για την Κινηματογραφική Λέσχη του 4ου Λυκείου Κορυδαλλού
Για την ιστορία του Ναυτικού Συλλόγου Κορυδαλλού

Νέα των συλλόγων και των σχολείων μας, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις και δράσεις, καθώς και ποικίλα θέματα από την ζωή μας στην πόλη.

Το Δημοσκόπιο είναι στον «αέρα» του διαδικτύου στην διεύθυνση:
http://www.dimoskopio.korydallos.gr/

Επισκεφτείτε το, πείτε μας τις εντυπώσεις σας, γραφτείτε συνδρομητές στο news letter και φυσικά στείλτε μας τα νέα σας, τις απόψεις σας, το site σχολείου ή του Συλλόγου σας, τις επιτυχίες των μαθητών ή των μελών σας.

Δώστε την δυνατότητα να καμαρώσουν την δουλειά σας οι αναγνώστες μας. Γίνετε κι εσείς κομμάτι της πιο αγαπημένης δημοτικής εφημερίδας.

Το επόμενο ενημερωμένο Δημοσκόπιο θα “κυκλοφορήσει” ανανεωμένο μετά τις δημοτικές εκλογές.